Pengulasan dari Pengguna Lucid

“Terima kasih Lucid kerana membantu saya menurunkan berat badan sebanyak 4 kilogram dengan cepat dan berkesan dalam masa 15 hari. Yang paling penting adalah kesihatan mental dan fizikal saya bertambah baik dan saya tidak lagi berasa letih ketika bekerja.”

Ivan Yap, MY

“Program ini senang untuk diamalkan; dietnya senang untuk diikuti dan kesannya sangat memuaskan. Saya mengesyorkan program Lucid kepada sesiapa yang inginkan kesan dan sanggup memberi komitmen selama dua minggu untuk mendapatkan transformasi menyeluruh.”

Charlene Low, HK

“Untuk seseorang yang tidak pernah mencuba sebarang produk atau program kurus badan, saya menjalani program Pengurusan Berat Badan dengan Lucid selama 15 hari. Saya berjaya menurunkan berat badan sebanyak 2.6kg selepas 15 hari. Yang paling penting, lemak badan saya berkurang sebanyak 1.5%!”

Lee Yoon, MY

“Selepas 15 hari mengikuti program Lucid, badan saya menjadi lebih ringan, dan saya tidak lagi berasa malas kerana saya sanggup melakukan aktiviti lain daripada berbaring.”

Rachel Lee, MY

“Berat badan saya menurun selepas mengikuti program Lucid dalam 30-hari, walaupun saya sudah berumur 50+. Sebelum ini, saya fikir penurunan berat badan akan menjadi sukar untuk saya disebabkan umur.”

Kim Lan, MY